• Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Pinterest
  • Tumblr Social Icon
  • Instagram

Wie Ben ik ?

Hallo mijn naam is Veronique Wauters, en ik ben net 40 geworden.

 

Sinds vele jaren probeer ik van thuis uit een centje bij te verdienen, waarschijnlijk ben ik hierin niet de enige . Maar als je in google intypt  geld verdienen, kom je al zeer snel terecht op een enorm aantal websites.

 

Vele van deze sites zijn niet correct, gewoon frauduleus, linken je door naar andere sites die er helemaal nietsmee met te maken hebben, en dergelijke.

Soms denk je dan toch een goede site gevonden te hebben en dan begin je enthousiast te werken maar al gauw merk je bij de aanvraag van uitbetalen dat er iets mis is, en ja dat je je geld nooit zal zien

Ergerlijk toch niet ?

 

Ik heb zulke ervaringen al een paar keer meegemaakt, er kruipt ook veel tijd in om deze sites te testen, en tijd ja dat heeft nu niemand meer .

Ik maak deze website omdat ik mijn ervaringen wil delen, de sites die ik hieronder zal beschrijven en waarvan ik de linken zal delen, zijn er allemaal waar ik zelf een account op heb en waarvan ik dus zeker ben dat ze wel correct zijn .

Gaat u ervan rijk worden ?

Neen natuurlijk niet, moest er een manier bestaan om online rijk te worden zou iedereen die al wel kennen. Dus geloof nooit iets wat te mooi is om waar te zijn . 

 

De sites waar ik het zal over hebben bieden de kans om kleine bedragen op regelmatige basis te verdienen. Nu velen onder jullie zullen het snel opgeven, omdat de bedragen te klein lijken om echt iets mee te doen.

Geloof me, als je regelmatig deze kleine jobs doet, en je spaart deze allemaal op, zoals op een paypal

account of een andere, dan zou je wel eens kunnen verbaasd staan van hoeveel je op het einde van het jaar hebt samengewerkt. 

Jezelf een xtra kunnen geven, een mooi cadeau een weekendje weg ....

Vergelijk het met zo een spaarvarkentje dat je thuis hebt staan, waar men vaak die kleine centjes in steekt, niemand let er echt op , maar als je na enige tijd de moeite neemt om hem eens leeg te maken en op te tellen, dan heb je soms wel een goede verrassing.

Het mooie aan deze sites is dat je de jobs kan doen wanneer het jou past, ben je aan het wachten op de bus, in de trein, tijdens het koken, het geeft een enorm gevoel van vrijheid.